Podcast De Ontwaakte Leider

Self Leadership

De Innerlijke Reis voor ons allen

Waarom dit programma?

..........

Steeds meer¬†mensen - hoog en laag in organisaties¬†- lopen tegen de lamp of¬†ervaren een knagend gevoel.¬†Er mist iets. Iets¬†fundamenteels dat zich roert. Het uit zich vaak door een gevoel van onvrede, spanning en de vraag 'is dit het nou'? In¬†onze westerse¬†cultuur is er doorgaans¬†weinig of geen¬†aandacht¬†voor onze spirituele intelligentie en het diepere weten van de mens. Dat knaagt.¬†Het¬†heeft ook¬†(nog)¬†geen ge√Įntegreerde plek¬†in¬†ons onderwijs of in de zorg, laat staan in het bedrijfsleven. Deze disbalans voelen we niet alleen, maar zien we ook in alles terug in onze buitenwereld. Het is tijd om ons te beseffen, dat WIJ zelf, ieder individu op zich en ongeacht positie, daarvoor het¬†enige medicijn zijn.¬†

 

Voor wie is dit traject?
..........

Voor iedereen die de wens heeft om zichzelf beter te leren kennen en ruimer te leren kijken. Breder dan dat wat je geleerd hebt in jouw opvoeding of opleiding(en). Je wilt ontwikkelen in bewustzijn en een ruimer (in)zicht krijgen in hoe we als mens en ziel functioneren, te beginnen bij jezelf. Waarom ben je zoals je bent en doe je zoals je doet? Welke patronen heb je ontwikkeld en loop je in vast? Hoe uit zich dat in jouw lichaam? Wat speelt er energetisch op onbewust niveau?

 

Jij wilt een professional zijn die werkt vanuit een plek van heelheid. Dat vergt ten eerste van jou om jouw eigen pijn, angst en blokkades aan te (blijven) gaan, zodat je dit niet meeneemt in je werk en je jouw collega's, medewerkers en klanten op een andere manier kunt dienen. Met een bezield hart en een wijde blik, die verder rijkt dan het ratio, conditioneringen of uiterlijke symptomen. Je gaat zelf aan den lijve ondervinden hoe alles met elkaar verbonden is. Body, mind en spirit. 

 

Of je nu aan het begin staat van jouw persoonlijke en spirituele ontwikkelingspad of je bent al vergevorderd, dit programma is geschikt voor iedereen, omdat het met het onderbewuste werkt. Jouw bewustzijnsstaat en fase van proces waarin jij je begeeft, bepalen dus wat jij eruit haalt. Het enige dat nodig is, is de bereidwilligheid om jezelf echt te ontmoeten (incl. de weerstand) en de openheid voor energetisch werk.Hoe werkt het?
..........

Dit 5 maanden durende programma bestaat uit¬†drie componenten, met het online programma De Sjamaan in Jou en live online groepscoaching- en healing als basis. Daarnaast cre√ęren we een private community voor onderling contact met mede deelnemers.

 

 De Sjamaan in Jou. Dit online programma volg je in jouw eigen tijd op jouw tempo. De 12 modules komen verdeeld over zes weken vrij, maar je hebt in totaal een jaar de tijd om alles te doorlopen. In de leeromgeving kun je tevens al je vragen stellen, die Mireille persoonlijk beantwoordt. Bekijk hier het introductiefilmpje, de inhoud van de modules en luister de podcast om te voelen of dit programma je aanspreekt. De Sjamaan in Jou is er in een Nederlandse en Engelse versie en heeft al meer dan 300 mensen op een diepgaande innerlijke reis meegenomen, met (lees hier) indrukwekkende transformaties.

 

De live groepssessies bestaan uit 6x online live Zoom bijeenkomsten.¬†Mireille leidt deze workshops op haar eigen unieke intu√Įtieve wijze, waarbij heling en verdieping voorop staan, als ook (h)erkenning en support door in verbinding met elkaar te zijn. Thematieken en dynamieken die spelen zullen organisch daarin naar voren komen. Afhankelijk van de grootte van de groep werken we plenair en in break out rooms, zodat er ook persoonlijke¬†uitwisseling ontstaat.

Uitreiken: Alleen en Samen

.................

Al heel veel mensen zijn (gelukkig!) met bewustzijnsgroei bezig. Veel meer dan dat we van elkaar denken en weten. Waarom? Omdat we het verborgen houden. Maar al te vaak hoor ik hoe er angst is om niet serieus te worden genomen als we als leidinggevende, directeur, (organisatie)psycholoog, consultant, arts, verpleegkundige, bestuurder, mt-lid, leiderschapscoach of interim onze ziel meenemen naar het werk en spiritualiteit en energetische zaken willen integreren in de dagelijkse (werk)praktijk.

Daarom¬†moedig ik iedereen aan¬†( met een enorme korting van ‚ā¨ 555,50 p.p) om zijn of haar collega, baas, teamlid of vakgenoot mee te nemen in dit programma. Zodat we samen ontdekken en delen door alle lagen van organisaties heen, en de moed vinden om elkaar op een andere manier te ontmoeten. Waardoor spiritualiteit weer 'gewoon' kan worden en de plek krijgt waar we allemaal (onbewust) naar verlangen. Zodat we niet alleen bezield kunnen zijn, maar ook bezield kunnen leven en werken.

Mijn belofte

 

¬†Ik ken als geen ander de spagaat tussen materie en geest, tussen mens en ziel. Geboren met een verruimd bewustzijn in een Drents athe√Įstisch en niet-spiritueel gezin, kreeg ik te horen dat er niets is buiten het lichaam. Maar mijn ziel wist wel beter. Het leidde me op een prachtige ontdekkingstocht in mezelf en door de wereld, waarin ik leerde om vanuit een stevige en nuchtere aarding mijn innerlijk weten te integreren in het mens zijn. Dat proces faciliteer ik ook voor jou in dit Level 1 programma van¬†Lead to Wholeness. Op een wijze waarbij jij zelf ervaart, vanuit jouw onderbewuste. Zonder opgelegde dogma's, concepten, (geloofs)overtuigingen, levensfilosofie√ęn etc, maar vanuit de universele bron.

 

 Liberation comes from within.

De Praktische Zaken

..........

 

Level 1: Lead to Wholeness

Self Leadership

Start 11 september 2024

 • De Sjamaan in Jou: Je krijgt uiterlijk op 11 september 2024 toegang tot het programma,¬†waarna je het volledig¬†in eigen tempo doorloopt. Je¬†krijgt maximaal een jaar de tijd. Deze innerlijke reis geeft je toegang tot gebieden die je nog niet kende, met diepgaande heling, transformatie en bevrijding tot gevolg.

 • 6x live online Groepscoaching: Gedurende 6 maanden komen we van¬†september 2024¬†t/m¬†februari 2025, 1x per maand online samen op¬†woensdagen van 09.30 - 11.00¬†Obv wat er speelt, bepaal ik de interventies. Er wordt altijd een healing gegeven. Van iedere bijeenkomst komen replays beschikbaar,¬†voor het geval je niet aanwezig kunt zijn. Data: 11 september, 9 oktober, 6 november, 4 december 2024, 8 januari, 5 februari 2025.
   
 • Persoonlijk Support van Mireille:¬†In de leeromgeving van De Sjamaan in Jou kun je bij iedere module je vraag stellen. Mireille beantwoordt deze persoonlijk, gedurende het hele jaar dat je toegang¬†hebt tot De Sjamaan in Jou.¬†
 • Private Community:¬†Naast de leeromgeving van De Sjamaan in Jou is er een private online circle beschikbaar voor alle deelnemers. In deze ruimte kun je jouw profiel aanmaken, contact leggen met anderen en gebruikmaken van de kracht van sharing en peer-support.¬†¬†

De Investering

..........

 Dit programma kan alleen maar waardevol voor je zijn, als je er met volledige aandacht in aanwezig bent. Het is zo opgezet dat het niet veel tijd vergt en het prima naast je normale bezigheden te doen is. Maar het vraagt wel commitment van je om naar binnen te gaan en de tijd te nemen om alles op je in te laten werken, en doorwerken. 

 

Investeer jij niet alleen in jezelf maar ook in elkaar?¬†Geweldig! De kracht van samen is nodig¬†in de transitie waarin we zitten. Ik geef daarom¬†‚ā¨ 555,50 korting p.p.¬†als jij samen¬†met jouw¬†collega, baas, teamlid of vakgenoot wilt ont-dekken hoe jullie jezelf en je werk enorm kunnen verrijken.¬†¬†

  

Ontdek wat wholeness voor jou en je omgeving doet.

Aanmelden

..........

 

Voor 2 pers

Wij

‚ā¨ 1666,50 p.p ex btw / ‚ā¨ 3333.- samen

 • Jouw eigen innerlijke ontdekkingsreis
 • Een collega, teamlid of vakgenoot gaat¬†mee op ontdekkingsreis.¬†
 • Jullie groeien afzonderlijk en¬†in relatie tot elkaar.
 • Jullie wisselen uit en ontdekken samen,¬†hetgeen jullie teamspirit en/of vakbekwaamheid vergroot.
 • Mocht je door willen naar Level 2 van Lead to Wholeness, dan¬†kun je met Level 1 aan de¬†aanmeldprocedure deelnemen.
Ja, wij doen mee!

Voor 1 pers

Jij

‚ā¨ 2222.- p.p ex btw

 • Jouw eigen innerlijke ontdekkingsreis
 • Er is geen collega, teamlid of vakgenoot die jou als¬†medereiziger¬†vergezelt.
 • Jouw vragen¬†beantwoordt Mireille¬†in de leeromgeving
 • Je ontmoet¬†en verbindt in de live groepssessies en in de private community.
 • Mocht je door willen naar Level 2 van Lead to Wholeness, dan¬†kun je met¬†Level 1 aan de¬†aanmeldprocedure deelnemen.
Ja, ik doe mee!

Meer weten?

In deze podcast¬†interview ik¬†Frank Feijen. Hij werkt reeds 30 jaar als psycholoog en doorliep De Sjamaan in Jou nadat een van zijn cli√ęnten er goede resultaten mee had behaald. Hij was sceptisch, maar voelde ook een innerlijk verlangen, dat beantwoord werd.

Luister hier naar het interview