Podcast De Ontwaakte Leider

The Fundament of Awakened Leadership

 

To lead well is a soul matter. Knowledge of the soul and attention to its growth expands a leader’s capacity to lead and thereby benefits an organization.

Wat is Awakened Leadership?

..........

De wereld heeft meer dan ooit ontwaakte leiders nodig. In onze gezinnen, bedrijven, systemen, zorg, onderwijs etc. De roep is groot; we horen ‚Äėm allemaal. Wijzen naar dat wat niet werkt, is niet de oplossing; de weg naar binnen wel. We need to change our inner culture first, before collective cultures will.¬†We kunnen pas met een ontwaakt oog zien en leiden vanuit eenheid en heelheid als we die staat kennen en belichamen.¬†

 

Voor wie is dit traject?
..........

Jij hebt als leider, ondernemer, professional of mentor van leiders, al heel veel innerlijk werk verricht. Je kent het belang van bewustzijnsontwikkeling en het heeft jouw hoogste prioriteit. Naast je business en professionele kwaliteiten zijn spiritualiteit, heling of systemisch werk je niet vreemd. Je bent toe aan de next level. Je voelt dat je meer in huis hebt, dat er nog meer te ont-dekken is, en vooral dat het tijd is voor integratie. Niet alleen in jezelf, maar ook voor de organisatie(s) die jij dient of leiders die jij coacht; om aardse materiele ambities, menselijkheid en spiritualiteit samen te brengen.

 

Je wilt de leider zijn die dient vanuit heelheid. Niet omdat het een mooi spiritueel concept, maar vanuit doorleefde kennis en inzicht en volledige commitment aan jouw eigen ontwakingsproces en bijdrage aan onze evolutie als mensheid. Vanuit die awakened state zie en beleef je de wereld totaal anders, waardoor jouw interventies en leiderschap alleen nog maar vanuit een plek van heelheid kunnen komen, voor het geheel.Hoe werkt het?
..........

Awakened Leadership is het Level 2 programma van de leergang Lead to Wholeness. Dit Level is geen doorsnee leiderschapsprogramma en daarmee ook niet geschikt voor iedereen. De focus ligt volledig op jouw persoonlijke ontwaking op zeer hoog niveau en op alle lagen. Het vraagt om radicaal eerlijk te kunnen en willen zijn met jezelf. Je deinst niet terug om je emoties te ontmoeten en weerstand te onderzoeken en het is je diepste wens om voorbij te groeien aan je overlevingsmechanismen, omdat je weet dat ze jouw leiderschapskwaliteiten in de weg staan. Alle thema’s die in leiderschap (en in ons als mensen) spelen komen aan bod: zoals macht, vertrouwen, sexualiteit, grenzen, female/male energy, geld, schuld, schaamte, angst, veiligheid, verbinding. En de dood.

 

We gaan diep. Naar en in het onderbewuste. Daar waar alle antwoorden liggen en wortels van onze overtuigingen, trauma’s, dogma’s en blokkades. Hernieuwde inzichten komen van binnenuit en geven enorme aha momenten; een diepe beleving van bevrijding volgt. Dat wat al zolang wachtte om te gaan, laat los, zodat dat geboren kan worden waar de ziel naar verlangt. En jij de leider kunt zijn, die je bedoeld bent te zijn. Vanuit belichaamde wijsheid, inzicht en een ontwaakte staat.

 

Dat is waar Level 2 van Lead to Wholeness je brengt.

Ik zoek jou. Jij zoekt mij.

Het is onze ambitie die vindt.

.................

Ik zie onze samenwerking als een geboorte. Mijn meesterschap kan zich ontvouwen door die van jou te laten ontwaken. Ik weet ten diepste dat ik meerdere levens heb toegewerkt naar dit punt, waarin alles samenkomt. Jij ook. Ziel en mens-zijn, materie en non-physical, business en spiritualiteit, hemel en aarde. 100% ge√Įntegreerd. Je bent misschien nog zoekende, twijfelt en verliest je soms in de chaos van de uiterlijke wereld en dagelijkse realiteit, maar je innerlijke stem wint. Je wilt er naar luisteren en kiest daarvoor.

 

Mijn belofte

Ik kies in deze samenwerking niet voor volume, voor iedereen, gemak of middelmatigheid. Mijn tijd en energie zijn me erg dierbaar. Ik wil excelleren in mijn vak en het maximale uit mijn gifts halen, daarom moet ik kiezen.

Voor jou.

 

Jij die echt verschil wilt maken, alles doorbreken en een diepgang wilt bereiken die je nog niet eerder hebt gekend. Om vervolgens die doorleefde wijsheid door te geven in jouw bijdrage in de wereld.

Daarom kies ik voor leiders,¬†directeuren, ondernemers, bestuurders, artsen, interim¬†managers of senior (leiderschaps)coaches die een sprong in bewustzijn willen maken.¬†Ik¬†kies bewust voor een groep met vrouwen en mannen die de¬†feminiene (cre√ęrende)¬†en¬†masculiene (manifesterende) energie volledig willen integreren en dat proces bij elkaar ondersteunen.¬†

 

Je vindt in mij toewijding, stevigheid, volledige aanwezigheid, diepgang, mulitidimensionaliteit, lichtheid, en vooral waarheid. In alles wat we samen doen, nodig ik truth uit als de enige leidende macht. Zonder agenda of vastgezette uitkomst. In die ruimte kan alles zich laten zien op een wijze die voor jou het meest transformerend en helend is.

 

Alles is stevig. Ik. Het veld. Mijn guidance. De inhoud. De investering. De kwaliteit. De bevrijding. De uitkomst. De vervulling.

- Mireille Goedkoop -

Unieke aanpak

..........

Wat belangrijk is voor jou om te weten, is dat mijn aanpak anders is dan wat in vele andere leiderschaps- of persoonlijke ontwikkelingstrainingen wordt geboden. Dat moet je willen. Ik werk niet op het niveau van het symptoom, gedrag of cognitie, ik breng je achter de facade. Naar dat wat nog niet werd gezien, getoond en gesproken. Ik breng je naar een andere bewustzijnstaat, waar je een verruimder inzicht krijgt in dynamieken die zich afspelen in jezelf en in jouw veld.

 

Tijdens de Deep Dive dagen zijn live InnerGuidance Journey's¬†o.a. een onderdeel van het programma. Dit kun je zien als sjamanistische reizen, waarbij jouw lichaam, mind, geest en ziel tegelijkertijd worden aangesproken, waardoor je zaken vanuit een geheel ander perspectief gaat waarnemen en ervaren, er nieuwe inzichten komen en er diepe transformatie plaatsvindt. De tools die ik daarbij gebruik zijn sound, energy medicine (geen plant medicine) en inquiry. Het is energiewerk van hele hoge kwaliteit op micro niveau, waardoor het voor velen als ‚Äėmindblowing‚Äô werkt met een diep gevoel van verbondenheid, vertrouwen, eenheid en gelukzaligheid als gevolg.¬†

 

Daarnaast is het mijn natuurlijk talent om onbewuste en ongeheelde stukken uit te nodigen om naar de oppervlakte te komen. Dit diende zich reeds spontaan aan, 30jaar geleden op mijn 20ste¬†en heb ik door vele trainingen en het 1-op-1 werken met cli√ęnten verder bekrachtigd. Deze ruime en helende holding space voel je terug in alles wat ik doe en¬†ondersteunt jouw proces.

Unieke Locatie

..........

Bij een exclusief en bijzonder programma als deze hoort geen zaaltje uit 1000-den of zakelijke setting, maar een unieke passende locatie die het proces volledig ondersteunt. De Bewustzijn Yurt is een magische plek in onze tuin, waarin oost en west samenkomen; de natuur en de stad; de fysieke en niet-fysieke wereld; privé en zakelijk; mens en ziel, en alles integreert. Omgeven door 2000m2 prachtige natuur, een vuurplek, lotus vijver, oude bomen, vlinders, eekhoorns en vogels vind jij jouw weg naar binnen om vervolgens hernieuwd weer naar buiten te gaan. De Deep Dive Retreatdagen die we samen live doorbrengen vinden plaats op deze magische plek in Nijmegen, die gegarandeerd de juiste omgeving biedt voor diep innerlijk werk en een retreat gevoel. En dat op slechts 10 minuten fietsen van het CS station.

Klik op de afbeelding om een sfeerimpressie te zien (geluid aan). Sorry, het is geen professionele video :)

 

 

De Praktische Zaken

..........

 

Level 2: Lead to Wholeness

Awakened Leadership

Nieuwe groep start maart 2025

  • 8x Deep Dive Retreatdagen: Gedurende 8 maanden komen we van april t/m¬†november circa 1x per maand op vrijdagen samen muv de zomer, in de Bewustzijn Yurt in Nijmegen. Dit zijn high impact retreatdagen, waarop we o.a diepe innerlijke¬†journey's¬†maken en meer. Data: 4 april, 9 mei, 6 juni, 27 jun, 5 sept, 3 okt, 31 okt, 28 nov 2025. Van 10.00 tot circa 15.30 uur.

  • 10x live online Alignment Sessies: Gedurende 10 maanden komen we van¬†maart t/m december 1x per maand online samen op maandagen van 09.30 - 11.00, waarin we afstemmen. Obv wat er speelt, bepaal ik de interventies. Van iedere bijeenkomst komen replays beschikbaar,¬†voor het geval je een keer niet aanwezig kunt zijn. Data: Openingsceremonie 24 maart, 14 april, 26 mei, 16 juni, 28 juli, 25 aug, 22 sept, 20 okt, 17 nov 2025. De laatste datum plannen we samen in voor begin 2026.
     
  • De Dood Leeft:¬†Tussen de Deep-Dive Retreatdagen en Alignment sessies in, volg je in jouw eigen tempo en tijd het online programma De Dood Leeft.¬†(t.w.v ‚ā¨1111.-) Iedere module (11 stuks)¬†is een krachtige sessie. Ik begeleid je in de leeromgeving waar ik beschikbaar ben voor Q&A.¬†¬†

Investering

 

Je kiest met The Fundament of Awakened Leadership echt voor jouw potentie, raising consciousness, iets bijzonders en herinnering van jouw oorsprong. Want toen ik dit traject als mijn masterpiece doorkreeg, zag ik meteen de cijfers 8888, nog voordat de inhoud helder was. Vier keer het infinity teken rechtop. Ik moest eerst goed invoelen of het klopte, het is een enorm krachtig getal. Precies zoals dit traject is, voor jou en voor mij: krachtig

 

De investering van ‚ā¨ 8888 is ex btw.¬†De groep in de yurt is klein en intiem: 6 tot 8 pers.

 

Vervolg 

 

Deze Level 2 van de leergang Lead to Wholeness heet¬†niet voor niets¬†The Fundament¬†of Awakened Leadership.¬†De leiders die dit traject hebben doorlopen kunnen een vervolgstap maken naar de integratie binnen hun organisaties en bedrijven. Zodat awakened leadership een ge√Įntegreerde visie wordt voor iedereen in de organisatie. Die stap geven we vorm in Co - Creation: het Level 3 programma van Lead to Wholeness. Samen¬†cre√ęren we zo de wereld die we voor ons zien. Vanaf 2026 is een¬†nieuwe instap mogelijk voor¬†Level 3 van de leergang Lead to Wholeness.

 

Ge√Įnteresseerd?

 

1. Stuur een mail naar [email protected] en vertel me waar je staat in jouw ontwikkelingsproces. Waarom wil je voor dit traject kiezen? Vertel me een beetje over je achtergrond, uitdagingen en dat wat er nu speelt in jouw wereld.

2. Een van de vereisten voor deelname is afronding van Level 1 van de leergang Lead to Wholeness, of het doorlopen van De Sjamaan in Jou als Single Program.

3.  Ik tune in op jouw aanmelding, en nodig je uit voor een free call, waarin we kennismaken.

4. We bepalen samen of Level 2 bij je past en of we met elkaar willen werken.

  

Meer weten over Awakened Leadership?

Lees hier meer over de inhoud

Testimonials

 ..........

Marjolein Dubbers

Oprichtster Energieke Vrouwen Academie, bestseller auteur

Ik heb als leidinggevende veel opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap maar geen enkel programma heeft zoveel impact op me gehad als het Awakened Leadership programma van Mireille. Ik zou willen dat ik dit op veel jongere leeftijd had kunnen ervaren. 

Dit programma is werkelijk transformerend. We zijn diep gegaan, ik ben er een ander mens door geworden. Authentieker, eerlijker, opener, onbezorgder en moediger. Ik leef vanuit een groot vertrouwen in het leven en durf nog meer de controle los te laten. Wat voelt dat bevrijdend terwijl ik me juist ook steeds meer in verbinding voel. Ik heb daarbij helderheid gekregen over wat mijn ziel en ik de komende jaren gaan bijdragen om de wereld een beetje mooier te maken.

Ik gun iedereen die over een mooiere wereld droomt, dit prachtige cadeau aan zichzelf.

..........

Roland Boer

Assetmanagement adviseur, trainer

Wat een voorrecht om mijzelf het Awakened Leadership programma cadeau te geven. Ik stapte in vanuit een gevoel, een roep. Ik resoneerde met deze jaaropleiding. Het afgelopen jaar was een reis van heling op een diepere laag die zich moeilijk laat beschrijven. Het was een jaar waarin moed en radicale eerlijkheid werd gevraagd om te komen tot de kern van mijn zijn. Mireille was de perfecte begeleider voor deze reis. Gepassioneerd, afgestemd, met gevoel én geleid. Dit programma is uniek in zijn soort en kan dan ook door niemand anders dan Mireille worden gegeven. 

In combinatie met de programma's De Sjamaan in Mij en De Dood Leeft is deze training een flink stap geweest in mijn transformatie proces. Vanuit een andere energie - dicht bij mijn kern - mijn bijdrage leveren aan de wereld. Dat geeft rust, begrip en bewustzijn. Een zelfde proces van ontwaken zag ik bij mijn mede "studenten".

Ik kan dus niet anders om dit programma aan te bevelen als je een volgende stap wilt maken, na de stappen die je zelf al hebt gezet. Mireille en dit programma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Geniet ervan!

Podcast

In deze podcast word ik bevraagd over de onderstroom, schaduw teaching, systemisch werk, De Sjamaan in Jou, de dood en potentieel vrijmaken in Awakened Leadership. Een waardevol gesprek met Peter Dalmeijer en Yvonne Stams, eigenaren van opleidingsinstituut Vidarte. Ze laten zich raken en beroeren.

Luister hier naar de podcast