Podcast De Ontwaakte Leider

Jaarprogramma

 

The Fundament of Awakened Leadership

 

To lead well is a soul matter. Knowledge of the soul and attention to its growth expands a leader’s capacity to lead and thereby benefits an organization.

Wat is Awakened Leadership?

..........

De wereld heeft meer dan ooit ontwaakte leiders nodig. In onze gezinnen, bedrijven, systemen, zorg, onderwijs etc. De roep is groot; we horen ‘m allemaal. Wijzen naar dat wat niet werkt, is niet de oplossing; de weg naar binnen wel. We need to change our inner culture first, before collective cultures will. We kunnen pas met een ontwaakt oog zien en leiden vanuit eenheid en heelheid als we die staat kennen en belichamen. 

 

Voor wie is dit traject?
..........

Jij hebt als leider, of mentor van leiders, al heel veel innerlijk werk verricht. Je kent het belang van bewustzijnsontwikkeling en het heeft jouw hoogste prioriteit. Naast je business en professionele kwaliteiten zijn spiritualiteit, heling of systemisch werk je niet vreemd. Je bent toe aan de next level. Je voelt dat je meer in huis hebt, dat er nog meer te ont-dekken is, en vooral dat het tijd is voor integratie. Niet alleen in jezelf, maar ook voor de organisatie(s) die jij dient of leiders die jij coacht; om aardse materiele ambities, menselijkheid en spiritualiteit samen te brengen.

 

Je wilt de leider zijn die dient vanuit heelheid. Niet omdat het een mooi spiritueel concept is of een interessant ego of lifestyle idee, maar vanuit doorleefde kennis en inzicht en volledige commitment aan jouw eigen ontwakingsproces en bijdrage aan onze evolutie als mensheid. Vanuit die awakened state zie en beleef je de wereld totaal anders, waardoor jouw interventies en leiderschap alleen nog maar vanuit een plek van heelheid kunnen komen, voor het geheel.Hoe werkt het?
..........

The Fundament of Awakened Leadership is geen doorsnee leiderschapsprogramma en daarmee ook niet geschikt voor iedereen. De focus ligt volledig op jouw persoonlijke ontwaking op zeer hoog niveau en op alle lagen. Het vraagt om radicaal eerlijk te kunnen en willen zijn met jezelf. Je deinst niet terug om je emoties te ontmoeten en weerstand te onderzoeken en het is je diepste wens om voorbij te groeien aan je overlevingsmechanismen, omdat je weet dat ze jouw leiderschapskwaliteiten in de weg staan. Alle thema’s die in leiderschap (en in ons als mensen) spelen komen aan bod: zoals macht, vertrouwen, sexualiteit, grenzen, female/male energy, geld, schuld, schaamte, angst, veiligheid, verbinding. En de dood.

 

We gaan diep. Naar en in het onderbewuste. Daar waar alle antwoorden liggen en wortels van onze overtuigingen, trauma’s, dogma’s en blokkades. Hernieuwde inzichten komen van binnenuit en geven enorme aha momenten; een diepe beleving van bevrijding volgt. Dat wat al zolang wachtte om te gaan, laat los, zodat dat geboren kan worden waar de ziel naar verlangt. En jij de leider kunt zijn, die je bedoeld bent te zijn. Vanuit belichaamde wijsheid, inzicht en een ontwaakte staat.

 

Dat is waar dit jaartraject je brengt.

Ik zoek jou. Jij zoekt mij.

Het is onze ambitie die vindt.

.................

Ik zie onze samenwerking als een geboorte. Mijn meesterschap kan zich ontvouwen door die van jou te laten ontwaken. Ik weet ten diepste dat ik meerdere levens heb toegewerkt naar dit punt, waarin alles samenkomt. Jij ook. Ziel en mens-zijn, materie en non-physical, business en spiritualiteit, hemel en aarde. 100% geïntegreerd. Je bent misschien nog zoekende, twijfelt en verliest je soms in de chaos van de uiterlijke wereld en dagelijkse realiteit, maar je innerlijke stem wint. Je wilt er naar luisteren en kiest daarvoor.

 

Mijn belofte

Ik kies in deze samenwerking niet voor volume, voor iedereen, gemak of middelmatigheid. Mijn tijd en energie zijn me erg dierbaar. Ik wil excelleren in mijn vak en het maximale uit mijn gifts halen, daarom moet ik kiezen.

Voor jou.

 

Jij die echt verschil wilt maken, alles doorbreken en een diepgang wilt bereiken die je nog niet eerder hebt gekend. Om vervolgens die doorleefde wijsheid door te geven in jouw bijdrage in de wereld.

Daarom kies ik voor leiders, directeuren, ondernemers, bestuurders, artsen, interim managers of senior (leiderschaps)coaches die een sprong in bewustzijn willen maken. Ik kies bewust voor een groep met vrouwen en mannen die de feminiene (creërende) en masculiene (manifesterende) energie volledig willen integreren en dat proces bij elkaar ondersteunen. Er is ruimte voor 4 mannen en 4 vrouwen in het programma.

 

Je vindt in mij toewijding, stevigheid, volledige aanwezigheid, diepgang, mulitidimensionaliteit, lichtheid, en vooral waarheid. In alles wat we samen doen, nodig ik truth uit als de enige leidende macht. Zonder agenda of vastgezette uitkomst. In die ruimte kan alles zich laten zien op een wijze die voor jou het meest transformerend en helend is.

 

Alles is stevig. Ik. Het veld. Mijn guidance. De inhoud. De investering. De kwaliteit. De bevrijding. De uitkomst. De vervulling.

My love is bigger than your fear.

Unieke aanpak

..........

Wat belangrijk is voor jou om te weten, is dat mijn aanpak anders is dan wat in vele andere leiderschaps- of persoonlijke ontwikkelingstrainingen wordt geboden. Dat moet je willen. Ik werk niet op het niveau van het symptoom, gedrag of cognitie, ik breng je achter de facade. Naar dat wat nog niet werd gezien, getoond en gesproken. Ik breng je naar een andere bewustzijnstaat, waar je een verruimder inzicht krijgt in dynamieken die zich afspelen in jezelf en in jouw veld.

 

De live InnerGuidance Journey's tijdens de Deep Dive dagen maken een belangrijk onderdeel uit van het programma. Dit kun je zien als sjamanistische reizen, waarbij jouw lichaam, mind, geest en ziel tegelijkertijd worden aangesproken, waardoor je zaken vanuit een geheel ander perspectief gaat waarnemen en ervaren, er nieuwe inzichten komen en er diepe transformatie plaatsvindt. De tools die ik daarbij gebruik zijn sound, energy medicine en inquiry. Het is energiewerk van hele hoge kwaliteit op micro niveau, waardoor het voor velen als ‘mindblowing’ werkt met een diep gevoel van verbondenheid, vertrouwen, eenheid en gelukzaligheid als gevolg. 

 

Daarnaast is het mijn natuurlijke talent om onbewuste en ongeheelde stukken uit te nodigen om naar de oppervlakte te komen. Dit diende zich reeds spontaan aan, 30jaar geleden op mijn 20ste en heb ik door vele trainingen en het 1-op-1 werken met cliënten verder bekrachtigd. Deze ruime en helende holding space voel je terug in alles wat ik doe en ondersteunt jouw proces.

Unieke Locatie

..........

Bij een exclusief en bijzonder programma als deze hoort geen zaaltje uit 1000-den of zakelijke setting, maar een unieke passende locatie die het proces volledig ondersteunt. De Bewustzijn Yurt is een magische plek in onze tuin, waarin oost en west samenkomen; de natuur en de stad; de fysieke en niet-fysieke wereld; privé en zakelijk; mens en ziel, en alles integreert. Omgeven door 2000m2 prachtige natuur, een vuurplek, lotus vijver, oude bomen, vlinders, eekhoorns en vogels vind jij jouw weg naar binnen om vervolgens hernieuwd weer naar buiten te gaan. De Deep Dive Retreatdagen die we samen live doorbrengen vinden plaats op deze magische plek in Nijmegen, die gegarandeerd de juiste omgeving biedt voor diep innerlijk werk en een retreat gevoel. En dat op slechts 10 minuten fietsen van het CS station.

Klik op de afbeelding om een sfeerimpressie te zien (geluid aan). Sorry, het is geen professionele video :)

 

 

De Praktische Zaken

..........

 

An ambitious journey into conscious evolution

8 plekken

Nieuwe groep start maart 2024: 4x man en 4x vrouw

  • 8x Deep Dive Retreatdagen: Gedurende 10 maanden komen we van april t/m december 1x per maand op vrijdagen samen muv de zomer, in de Bewustzijn Yurt in Nijmegen. Dit zijn high impact retreatdagen, waarop we diepe innerlijke InnerGuidance journey's maken en meer. Data: 5 april, 3 mei, 31 mei, 28 juni, 30 aug, 27 sept, 18 okt, 15 nov 2024.

  •  10x live online Alignment Sessies: Gedurende 10 maanden komen we van maart t/m december 1x per maand online samen op maandagen van 09.30 - 11.00, waarin we afstemmen. Obv wat er speelt, bepaal ik de interventies. Van iedere bijeenkomst komen replays beschikbaar, voor het geval je niet aanwezig kunt zijn. Data: 18 maart (Openingsceremonie), 22 april, 20 mei, 17 juni, 15 juli, 12 aug, 16 sept, 7 okt, 4 nov, 2 dec 2024 (Sluitingsceremonie).
     
  • De Sjamaan in Jou: Tussen de Deep-Dive Retreatdagen en Alignment sessies in, volg je in jouw eigen tempo en tijd het succesvolle online programma De Sjamaan in Jou. Iedere module (12 stuks) is een krachtige sessie. Ik begeleid je in de leeromgeving waar ik beschikbaar ben voor Q&A.  
  • De Dood Leeft: Zonder de dood aan te kijken, kunnen we niet volledig leven. Daarom is dit programma ook onderdeel van het Awakened Leadership traject. Het heeft een zeer hoge transformatiekracht en 11 krachtige sessies/modules.

Bonus

  • De Dood Leeft: Jij bepaalt wanneer je dit programma doorloopt: tijdens het Awakened Leadership traject of in het jaar erna. Je krijgt namelijk in plaats van 1 jaar, een extra jaar toegang. Incl, mijn Q&A begeleiding in de leeromgeving.
  • Prive sessies: Indien gewenst kun je een prive sessie bij me aanvragen (tegen additional costs). Dit is exclusief voor deelnemers van het Awakened Leadership programma. Ik geef normaliter geen prive sessies meer. 

Investering

 

Je kiest met The Fundament of Awakened Leadership echt voor jouw potentie, raising consciousness, iets bijzonders en herinnering van jouw oorsprong. Want toen ik dit traject als mijn masterpiece doorkreeg, zag ik meteen de cijfers 8888, nog voordat ik de inhoud had samengesteld. Vier keer het infinity teken rechtop. Ik moest eerst goed invoelen of het klopte, het is een enorm krachtig getal. Precies zoals dit traject is, voor jou en voor mij: krachtig

 

Voor de investering van € 8888 incl btw krijg je meer dan 110 uur sessies en coaching, in verschillende vormen. 

 

Vervolg & In-company

 

Zoals ik het nu doorkrijg, heet dit traject niet voor niets The Fundament of Awakened Leadership. Het is mijn ambitie om met die leiders die dit traject hebben doorlopen een vervolgstap te maken naar hun organisaties en bedrijven. Zodat awakened leadership een geïntegreerde visie wordt voor iedereen in de organisatie. Samen creëren we zo de wereld die we voor ons zien. Vanaf 2024 is een tailormade in-company programma ook mogelijk.

 

Geïnteresseerd?

 

1. Stuur een mail naar [email protected] en vertel me waar je staat in jouw ontwikkelingsproces. Waarom wil je voor dit traject kiezen? Vertel me een beetje over je achtergrond, uitdagingen en dat wat er nu speelt in jouw wereld.

2. Ik tune in op je aanmelding, bezoek je LI page en website en als het als een match voelt, nodig ik je uit voor een free call, waarin we kennismaken.

3. We bepalen samen of er een klik is en of we met elkaar samen willen werken. Er is ruimte voor 4 mannen en 4 vrouwen om deel te nemen.

 

Inschrijven

..........

Er is heel veel momentum voor dit traject en ben ervan overtuigd dat het jou aantrekt vanuit een zelfde energie/verlangen. Daarom wil ik je vragen: reageer als het resoneert, ook als je twijfelt of het past! 

Idealiter doorloop je, alvorens de live dagen van start gaan in maart 2024, in jouw eigen tempo De Sjamaan in Jou. Schrijf je daarom zo spoedig mogelijk in, bij voorkeur in het najaar van 2023.

 

Meer weten over Awakened Leadership?

Krijg hier een impressie

Podcast

In deze podcast word ik bevraagd over de onderstroom, schaduw teaching, systemisch werk, De Sjamaan in Jou, de dood en potentieel vrijmaken in Awakened Leadership. Een waardevol gesprek met Peter Dalmeijer en Yvonne Stams, eigenaren van opleidingsinstituut Vidarte. Ze laten zich raken en beroeren.

Luister hier naar de podcast