Podcast De Ontwaakte Leider

Leergang: Lead to Wholeness

.......... 

 

 

Waarom deze leergang?

................

 

‚ÄėJe pijlen komen niet zo ver,' merkte de meester op, 'omdat ze spiritueel niet ver genoeg reiken‚Äô.

Ieder van ons voelt dat we voor een collectieve uitdaging staan om onszelf ‚Äėte stretchen‚Äô. Om anders naar onszelf en elkaar te kijken, zodat ook de organisaties en bedrijven waarin we werken van binnenuit kunnen veranderen.

Want zolang we slechts aan de buitenkant blijven sleutelen, blijft het dweilen met de kraan open. Onze ware natuur is een grote intelligentie die ons intellect en mening ver te boven gaan. Het is tijd om dat potentieel en die creatiekracht volledig aan te spreken en door ons te laten leven hier op aarde.

In de aanpak van mens en organisatie missen we een wezenlijk onderdeel: dat wat ons bindt, verenigt en vervult. Onze eenheid in heelheid.

 

Over Heelheid

................

Heelheid is een verborgen universeel patroon dat ons gidst en onze levens transformeert. Je ontkomt er niet aan: het is een natuurlijke beweging.

Omdat we worden geboren in een wereld vol met dualiteiten, worden we daarom bewust en onbewust constant uitgenodigd om de zogenaamde tegenstellingen te ervaren als één compleet deel. Yin en yang, vrouwelijk en mannelijk, mens en ziel, maar ook gewoon 'dit en dat'.

Ieder mens maakt dezelfde reis door: van onbewust, naar zelfbewust naar universeel bewustzijn. Van geboorte van het ego, tot dood van het ego tot geboorte van the whole self.

Heelheid is onze oorspronkelijke staat en zal ons blijven roepen. Het kent verschillende ontwikkelingsfasen van: Call to Wholeness tot The Path of Purification tot Return to Wholeness.

De leergang Lead into Wholeness is gebaseerd op deze fasen en tot stand gekomen na 25 jaar persoonlijke en professionele ervaring met het ontwakingsproces. Alle fasen heb ik persoonlijk ‚Äď en met mijn klanten - doorleefd en doorlopen en is een constant proces van verdieping en verruiming.

De stappen

................

De leergang Lead to Wholeness kent 3 fasen. Ieder programma draagt een hoge transformatiekracht in zich, doordat de inhoud naast eigen doorleefde ervaring middels een sterke 'guidance' tot stand is gekomen / komt.

Level 1 

Dit 'Self Leadership' programma is voor iedereen, ongeacht positie of fase van persoonlijke ontwikkeling. Van CEO tot werkvloer: de ziel kent geen hi√ęrarchie.

Fase: Call to Wholeness

 

Lees meer

Level 2

Dit 'Awakened Leadership' programma is er voor allerlei verschillende leiders die de staat van heelheid willen belichamen en uitdragen.

Fase: Path of Purification

Lees meer

Level 3

In deze 'Co-Creation'¬†wordt jouw¬†leiderschap¬†een uitvloeisel van jouw¬† 'zijnsstaat', hogere zelf en intu√Įtie. Mens, ziel en organisatie komen op √©√©n lijn.

Fase: Return to Wholeness

 

Lees meer

Over jouw gids

................

Mijn naam is Mireille Goedkoop. Ik ben geboren met een ruim bewustzijn in een Drents, athe√Įstisch en niet-spiritueel nest, waardoor ik een unieke combi van aardsheid, nuchterheid en authentieke spiritualiteit in me draag. Ongebonden aan systemen en levensovertuigingen, is ‚Äėonze ware natuur‚Äô de enige autoriteit.

Ik breng aardse en universele zaken op een praktische wijze samen, zodat business, mens en spirit kunnen integreren. Reeds 25 jaar loop ik het pad van bewustzijnsontwikkeling, ondernemerschap en heling. Transparant, diepgang, integer, krachtig en vreugdevol, zijn woorden die mij het beste omschrijven. Ik zoek de essentie op en laat het transformeren als een alchemist. For the benefit of the whole.

Ik ben er voor leiders en hun medewerkers om te ontginnen en helen wat ligt te wachten. Zodat er vanuit een andere innerlijke plek geleefd en gewerkt kan worden. Vanuit heelheid, voor het geheel.