Podcast De Ontwaakte Leider

Ik voel een heelheid die ik niet kende

energy medicine & healing
 

Frank Feijen werkt al 30 jaar als psycholoog. Een van zijn cliënten had veel baat bij het transformatieprogramma De Sjamaan in Jou, dus besloot hij - weliswaar sceptisch - om het ook te gaan volgen. De Sjamaan in Jou is een online DIY programma waarbij energy medicine een belangrijke plek inneemt bij het doorgronden van de 'onderstroom' en het vinden en transformeren van de root cause van beperkend gedrag, conditioneringen, angsten en blokkades.

Het levert verbluffende resultaten op die zeer duurzaam zijn. Het programma is inmiddels door circa 300 mensen gevolgd met een zeer diverse achtergrond: van coaches, tot accountants, therapeuten, psychologen, ondernemers, managers en huisvaders- en moeders. Het is voor diegene die op zoek is naar bewustzijnsgroei, ongeacht waar je staat op je pad. Het programma werkt op jouw onderbewuste, waardoor het altijd past en werkt, ongeacht je ontwikkeling. 

Frank vertelt hoe hij het programma heeft ervaren, wat een InnerGuidance Journey is en wat het hem heeft gebracht: 

"Een jaar geleden zou ik onmogelijk dit interview hebben gegeven, dat was veel te veel buiten mijn comfort zone. Nu denk ik, nee ik heb een mooie ervaring en die is goed om te delen. Ik voel door dit programma veel meer heelheid in mezelf en dit interview is daar een uitvloeisel van dat ik dit überhaupt durf te geven. Ik zie en voel die heelheid ook terug in mijn werk als psycholoog, daar is iets geswitcht in de keuze voor wie ik beschikbaar wil zijn en wie niet."

 

* De Sjamaan in Jou kan in Nederlands of Engels worden gevolgd.

* Het is tevens onderdeel van het intensieve jaartraject voor bewuste leiders en mentoren van leiders: The Fundament of Awakened Leadership

Stay Connected 

Join our mailing list to receive Mireille's inspirational Sparkle writings.

You can unsubcribe any time and your details wil not be used for any other purpose.