Podcast De Ontwaakte Leider

Co Creation

 

A dance with the tangible and intangible. For awake leaders and their organisation(s).

Wat is Co Creation?

..........

 Al bij de oprichting van Sparkle of Consciousness was de visie helder: 

With true creation comes true collaboration. Co-creation means birthing something together; it means aligning with the Universe, and with other conscious humans on this earth who share the same vision. It is only in such a collaboration that true potential can come to life - by multiplying talents and allowing everyone's gifts to be bursts of sparkles, where a high quality of creation is the only result.

 

Co Creation betekent afgestemd zijn met de innerlijke hogere stem en het veld.¬†Niet alleen door de leider, maar door iedereen in de gehele organisatie. Een cultuur die innerlijk en uiterlijk wordt (uit)gedragen. Zodat creatiekracht weer optimaal kan gaan stromen en er werkelijke samen-werking tot stand komt: onderling; tussen mens en ziel; en¬†met onze geleiding/intu√Įtie.¬†

 

Voor wie is dit traject?
..........

Co Creation is het Level 3 programma van de leergang Lead to Wholeness. Het is exclusief voor die leiders die na het Awakened Leadership programma (Level 2) de stap van integratie willen maken in het bedrijf of de organsiatie(s) die zij dienen.

 

Wat als 'jij' uit de weggaat? Wat wil jouw bedrijf, trainingsbureau, project of opdracht voor jou zijn en doen, voor jouw zielepad en het grotere geheel? Wat wil in jou en door jou tot wasdom komen als het hogere zelf aan het stuur zit?

Je bent goed in je vak, je hebt je successen geboekt. Maar er wordt nu van je gevraagd om jouw spirituele zijn te integreren en volop aanwezig te laten zijn in het dagelijks leven. 

 

Jij wilt niets anders meer dan dat wat de bedoeling is. Niet het doel, maar de bedoeling staat voorop. Voor jou en het geheel.Hoe werkt het?
..........

Het Co Creation programma is meer individueel gericht, en 100% op-maat voor jou als mens, leider en jouw bijdrage in de wereld. We kennen elkaar al goed vanuit de voorgaande levels. Er is een sterke bedding van vertrouwen en overgave aan het geheel. Ik fungeer als een extra antenne en bron van energie die naast je staat. Die steunt, uitdaagt, spiegelt en met je meevoelt welke weg te bewandelen. Je kunt healings, ceremonies, opstellingen en transmissies verwachten die in het moment voor jou persoonlijk tot stand komen, met een enorm hoge transformatiekracht.

 

Naast het 1-op-1 werk is er tevens een groepsonderdeel. Waarin de processen van de individuen samenkomen en elkaar versterken. De mede-deelnemers hebben ook de voorgaande levels van Lead to Wholeness doorlopen en hebben net als jij dezelfde ambitie: 'Bring the whole self to work'. 

 

Op dit moment komt het Co Creation programma voor het eerst tot leven gedurende het jaar 2024. Het zal daarna in 2026 weer opnieuw vorm krijgen met nieuwe deelnemers.

De Speerpunten

...........

Ook al krijgt onze Co Creation de invulling die het wenst, zijn er een aantal speerpunten die naar voren komen. In jouw rol als mens en leider breng jij bewust of onbewust de energie van het archetype van de priesteres. De één doet dat in het onderwijs, de ander in de zorg, finance, business, HR, kunst of door training en coaching. Het is niet zo zeer wat je doet, maar een zijnskwaliteit. Om die verder te ontwikkelen en ook aan te wakkeren bij anderen, zijn onderstaande speerpunten onderdeel van het Co Creation programma.

...........

Kanaalschap

Je gaat op ontdekkingstocht om jouw kanaalschap en antenne verder te ontwikkelen en hoe je dit kunt inzetten in jouw leiderschap.

Integratie

De westerse wereld heeft het nodig dat 'spiritualiteit' weer gewoon wordt. Samen kijken we hoe je dit in jouw werk invulling kunt geven.

Potentie

Jouw bron connectie is de leidende poolster, zodat je dit bij anderen ook activeert. Zo
ontwaken we samen sneller. Bronenergie gaat voorbij iedere illusie.

Geleiding

Je leert onderscheid te maken tussen leiding en geleiding.¬†Met welke energie√ęn werk je? Hoe zet je geleiding in, voor en met de mensen met wie je werkt?

Verdere details over het Co Creation programma volgen in 2025.