Podcast De Ontwaakte Leider

Vraagt de dood jouw aandacht?

 

Je bent misschien een dierbare verloren; hebt zelf niet lang meer te leven of bent ongeneeslijk ziek; iets houdt je tegen om voluit en vrij te leven; of je wilt jezelf en het leven dieper begrijpen.

Sinds de pandemie zijn we allemaal geconfronteerd met onze relatie met de dood en het leven, en/of met angst gerelateerd aan ons bestaan. Dit heeft op grote schaal (onbewust) oud trauma getriggerd, zowel op individueel als collectief en intergenerationeel niveau.

De dood leeft volop en laat zich zien. In vele vormen en in brede zin. Het vraagt onze aandacht. Laten we luisteren en ontdekken wat het ons te vertellen heeft. 

 

Hoe het begon..

Dit zijn Kim en ik, ruim 30 jaar geleden tijdens onze studententijd. Middenin de pandemie kreeg ze plots een hartinfarct. In kritieke toestand belandde ze op de IC. Ik stuurde haar deze foto. 'Vergeet niet dat je wordt gedragen Kimmie.'

Dit programma was er niet geweest zonder Kim. Ze was tijdens haar leven niet heel actief bezig met persoonlijke of spirituele ontwikkeling. Maar in de laatste 2,5 maand voor haar dood, des te meer.

In die tijd heb ik haar op afstand energetisch bij gestaan in de transitie waarin ze zat. Die reis is zowel voor haar als mij een groot geschenk geweest en de inspiratie voor dit programma.

Het is een kado van Kim en mij aan jou, maar nog veel meer van de Bron. Een uitnodiging om het allesomvattende; de rauwe essentie te ontmoeten in jezelf. Zodat je herboren het leven opnieuw instapt. In het huidige of volgende bestaan.

Op deze reis word je gedragen door dat wat ons bindt en groter is dan ons menselijke bestaan. Laat je verwonderen, verrassen, helen, loslaten en verbinden.

En ontdekken hoe de dood in jou leeft.

 

Wat kun je verwachten?

Ik vertel je er graag over in deze video.

 

Wat is De Dood Leeft?

..........

Het is een programma, waarbij je vanuit je diepste innerlijke lagen gaat ervaren wat dood en leven zijn, voorbij je huidige perceptie of overtuigingen. De energie transmissies, verbindende verhalen, muziek, ceremonies, een InnerGuidance Journey en aangereikte opdrachten nemen je mee op een persoonlijke heling- en zuiveringsreis, waarbij jij je diepste essentie ontmoet.

Voor wie is het?
..........

Eigenlijk voor iedereen, want zonder de dood te (ver)kennen en in te sluiten, kunnen we niet voluit leven. Dood en leven zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. In feite doet het er in dit programma niet toe hoe lang je nog te leven hebt. Een bekende Tibetaanse uitspraak is: 'We weten niet wat eerst komt, de dag van morgen of onze wedergeboorte.' Wees dus voorbereid en leef alsof het je laatste dag is, en je geen dingen hoeft mee te nemen in je graf.

Hoe werkt het?
..........

In dit programma onderzoek je de dood en het leven in brede zin: Waar verleen jij je identiteit aan? Waar zorgen gehechtheden voor lijden? Wat speelt er karmisch? Welke levensbedreigende angst bepaalt je leven? Wat wil dood gaan en wat wil leven? Het Tibetaanse Boek van Leven en Sterven is een inspiratiebron geweest voor dit programma, maar het gaat nog vele stappen verder en het is niet gebaseerd op één bepaalde lering. Het is echt een programma waarin je zelf ervaart en ondergaat, geleid vanuit de universele bron. Je ervaart van binnenuit, vanuit jouw onderbewuste, wat er speelt. Dat wordt ontward en geheeld, zodat het kan transformeren. Dit is diepgaand energie- en helingswerk.

Wat ga je ont-dekken?

 

Alle 11 modules zijn verschillend en opgebouwd met energie transmissies, inspiratie, verbindende verhalen, muziek, ceremonies, opstellingswerk en een krachtige InnerGuidance Journey. Het leidt je door een persoonlijke heling- en zuiveringsreis, waarin jij je ontdoet van balast en er innerlijk luiken open gaan. Klik op onderstaande modules voor wat aan bod komt.

Zet je Licht aan

..........

Vanaf kinds af aan sta ik in contact met de ongeziene wereld, dat wat de meeste onder ons in de Westerse samenleving ‘dood’ noemen. Voor mij was het allesbehalve dood, eerder andere dimensies. Een grotere intelligentie die stuurt.

In mijn atheïstische en niet-spirituele opvoeding kreeg dit weinig gehoor. Het werd afgedaan als niet waar, waardoor er een spagaat ontstond tussen wat voelde als mijn wezenskern en dat wat me werd verteld wat ik was: een lichaam dat ophoudt te bestaan na de dood.

Dit wakkerde een diepe zoektocht aan tussen het hemelse en het aardse en naar de vraag: Wie ben ik? Hoe fungeren wij als mensen en waarom doen we wat we doen? In 20 jaar onderzocht ik alles op het gebied van energie: van yoga tot energy healing, ayurveda, soundhealing, opstellingswerk, mediumschap, trance, sjamanisme, regressie etc., en ontdekte daarin mijn eigen antwoorden.

Ongeacht wat jij gelooft, faciliteer ik deze zoektocht ook graag voor jou. Zodat voorbij alle ruis en dat wat je ooit gedacht hebt te zijn of te moeten zijn, het licht in je aan gaat. Het universele licht dat geen woorden, noch religies, dogma’s, voorschriften of uitleg nodig heeft.

Het licht dat je bent en altijd zult zijn.

Het zal je vervullen met liefde, wijsheid en vreugde.

Ik kijk er naar uit je gids te zijn op deze bijzondere reis.

Mireille Goedkoop

'Het heeft me ontzettend geholpen'

"De Dood Leeft leidde me door intense ervaringen die me hielpen ‘bindingen’ in de dood af te ronden en los te laten, en zo meer in het leven te kunnen gaan staan."

De Dood Leeft

€1111.-

Incl. 21% btw

  • 11 intensieve modules die je door diepe energetische sessies leiden. Om de 4 dagen komt er een module vrij. Je hebt 1 jaar onbeperkt toegang tot het programma en de modules.

  • Je kunt de sessies doen wanneer en waar het jou uitkomt. Vanuit je bed, de tuin of je woonkamer. Jij bepaalt zelf het tempo. 

  • Inclusief een krachtige InnerGuidance Journey met een speciaal thema passende bij dit programma. 

  • Zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige leeromgeving toegankelijk vanaf alle apparaten incl een smartphone. De modules bestaan uit pdf's, audio of/en video.
  • Gratis Support van Mireille: in de leeromgeving beantwoordt Mireille al je vragen en helpt ze met je proces.
Ja! Ik start met De Dood Leeft

Vibratie en energie

Ik maak in dit programma dankbaar gebruik van muziek en klanken die de ziel raken. Op ieder moment werd me dat gewoon aangereikt tijdens het creatieproces. Deze muziekvideo geeft een tipje van de sluiter van de energie, waarin je wordt meegenomen.

Podcast

In dit gesprek met Leon Kempees spreek ik over de levende dood; wat het betekent om 'jezelf' te zijn; over ontwaken en wat de dood ons wil laten zien.

Beluister de podcast hier

Voor jouw cliënten

Wil je dit programma als arts, coach, stervensbegeleider of trainingsinstituut aan jouw cliënten aanbieden, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. Samen bereiken we meer!