Podcast De Ontwaakte Leider

In jezelf landen - space holding

business & leadership meaning of life

Als we space holders zijn, als leiders, coaches, artsen, ceo's, managers of directeuren, dan is het belangrijk die ruimte ook voor onszelf te creëren. Daar waar we in een stevig veld kunnen landen in onszelf. Om opnieuw te verbinden en uit te lijnen met wat bedoeld is in dit leven voor ons.

Na meer dan 25 jaar doe ik dat nog steeds voor mezelf, op zeer regelmatige basis. Omdat het mijn allerbeste voeding is. Niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen die ik dien en waarvoor ik een holding space creëer.

Het is op dit soort momenten waarop ik me steeds weer besef hoe hard het nodig is dat leiders deze ruimte nemen voor zichzelf. Om niet door te denderen, maar juist stil te staan. Bij wat er is.

De draaglast van leiders is groot. Zorg dat de draagkracht er blijft, door de weg naar binnen goed te kennen. En deze zo opgeruimd en zuiver mogelijk te houden, verbonden met je innerlijke bron.

In het Awakened Leadership programma bied ik die ruimte. Aan een selectief, intiem en kleine groep van maximaal 8 leiders- 50% man & vrouw, die persoonlijk en spiritueel al een behoorlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt.

Op deze pagina lees je meer over de unieke aanpak en wat je kunt verwachten. De data voor de volgende groep in 2024 zijn bekend en vind je op deze pagina.

Voel je welkom om kennis te maken 🙏

Stay Connected 

Join our mailing list to receive Mireille's inspirational Sparkle writings.

You can unsubcribe any time and your details wil not be used for any other purpose.