Podcast De Ontwaakte Leider

Het effect van bewustzijn in business

business & leadership

Ik weet dat het zo werkt en toch ben ik weer geraakt. Door het effect van heling en bewustzijn en welk verschil het maakt. Zakelijk en prive. We zijn halverwege onze reis met de leiders die zijn ingestapt in het Awakened Leadership programma en alle trossen zijn los.
 
Diepgaande programmering is losgekoppeld en bewegingen kunnen gemaakt worden die eerder niet gemaakt werden.
 
De constante uitnodiging en herinnering aan de hoge stem laat de lage stem vervagen. De lage stem verbonden aan pijn, verdriet of ontevredenheid die voor niets meer dan af gescheidenheid zorgt. De hoge stem die komt vanuit een breed zicht en inzicht, en die verbindt.
 
Ze zien hoe het doorwerkt in hun zakelijk leven. De interim manager die ontdekte dat ze eigenlijk niet eerlijk was tegen zichzelf en hoe dat gespiegeld werd in een zeer uitdagende opdracht. Hoe ze door echt te voelen wat er bij haar persoonlijk speelde, zaken inzichtelijk en bespreekbaar kon maken in de organisatie. Waardoor er enorm veel bewustzijn kwam bij eenieder en patronen konden worden doorbroken.
 
De directeur-eigenaar die eindelijk zijn ziel kan blijven laten spreken, ook als het zakelijk uitdagend wordt en daarvan direct de enorme effecten ziet. Speelsheid en luchtigheid zijn terug in het ondernemen nu de koers van de ziel weer regeert. De hoge vibratie spreekt en dat is voelbaar in alles.
 
Zij, de ondernemer, met een zeer succesvolle carrière achter de rug, vindt haar zachtheid en kwetsbaarheid terug en heelt fysiek van ziektes en geestelijk van al die jaren vol doorgaan van ‘ik bijt me erin vast’. De kracht van kwetsbaarheid openbaart zich en alle wijsheid die daarin verborgen ligt om te delen op het pad dat nog voor haar ligt.

Of zij en hij die ieder op hun eigen manier leren wat werkelijke verbinding is. Hoe ze zich daar onbewust van hadden afgesloten. En hoe de radeloosheid de sleutel bleek te zijn naar bevrijding.
 
Is dit allemaal te danken aan het Awakened Leadership programma? Uiteraard niet enkel en alleen. Het is de juiste timing. Je moet er klaar voor zijn, en mee zijn. De diepe roep van binnen horen: ‘Dit moet anders.’ En daarvoor gaan, zonder concessies, om je eigen ontwakingsproces op nummer 1 te zetten, omdat je wilt dienen. Aan de hoge stem die eenieder in zich draagt en die met jouw gegeven talenten en kwaliteiten uit te dragen.
 
In het licht van de val van ons kabinet wens ik dat de hoge stem ook daar weer mag regeren. For the benefit of us all.
 
Individuele heling eerst.
Dan krijgen we helende leiders.
En helende organisaties en bedrijven.
 
Je bent welkom kennis te maken voor de volgende Awakened Leadership groep die start in 2024.
 
Het is tijd voor real greatness. Nothing less.

To our highest awakening,
Mireille

Stay Connected 

Join our mailing list to receive Mireille's inspirational Sparkle writings.

You can unsubcribe any time and your details wil not be used for any other purpose.