Laten we beginnen

 

Mooi mens,

 

Ik zie er naar uit om je te begeleiden naar heelheid, kracht en een enorme rijkdom in je Zelf. De Sjamaan in Jou is met hart en ziel gemaakt voor jou!

 

Met dit programma krijg je toegang tot 20 jaar ervaring, mijn best practices met honderden cliënten, krachtige ceremonies en transmissies. Het staat gelijk aan een 1-op-1 Transformatie Traject met mij, voor slechts een fractie van de prijs.

 

Ik begeleid je in een krachtig en liefdevol veld, zodat je stap voor stap de verruiming in je zelf kunt maken waar je zo naar verlangt. In de leeromgeving ondersteun ik je daar waar nodig, in de Q&A.

 

Vele deelnemers gingen je al voor en keer op keer hoor ik het zelfde: 'Ik dacht dat ik al veel had gedaan, maar ik heb zoveel waardevols gevonden. Dat had ik me niet kunnen indenken.'

 

Ik gun ook jou je groei in bewustzijn (die oneindig is), waarmee je steeds verder heelt en jouw, vrije, pure Ik tevoorschijn komt.

 

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld op het formulier, word je naar Ideal of Bancontact (Belgie) geleid voor een veilige betaling. Heb je module 1 reeds aangeschaft? Gebruik dan je kortingscode (binnen 7dg na aankoop) op het aanmeldformulier.

 

Na ontvangst van betaling ontvang je direct per mail de inlog gegevens en heb je toegang tot de eerste module. Je kunt er direct aan beginnen en meteen ontdekken waar je leerstukken liggen! Om de 4 dgn komt er een nieuwe module vrij. Je hebt een jaar toegang tot het programma.

 

Heb je nog een vraag? Dan kun je me bereiken op [email protected] 

 

Checkout Service provided by Linktopay.eu