Podcast De Ontwaakte Leider

Intuitive Medicine

 

De Innerlijke Reis voor Zorgprofessionals

 

Even if we can't cure it, we can heal it. All of us.

Wat is Intuitive Medicine?

..........

Steeds meer jonge artsen, verpleegkundigen, paramedici of psychologen in opleiding stoppen met hun studie of besluiten te stoppen met hun vak. Er mist iets. Iets fundamenteels dat zich roert. Het uit zich door een gevoel van onvrede, spanning en de vraag 'is dit het nou'? In de opleidingen is er weinig of geen aandacht voor de spirituele intelligentie en het diepere weten van de mens. Dat knaagt. Bij zorgverlener en patient. Want het enige medicijn dat echt heelt...Dat zijn we zelf.

 

Voor wie is dit traject?
..........

Jij voelt de roep, als co-assistent, geneeskunde of verpleegkunde student, jonge (huis)arts, paramedicus of psycholoog, om breder te kijken. Breder dan dat wat je leert of hebt geleerd in je opleiding. Je wilt ontwikkelen in bewustzijn en een ruimer (in)zicht krijgen in hoe we als mens en ziel functioneren, te beginnen bij jezelf. Waarom ben je zoals je bent en doe je zoals je doet? Welke patronen heb je ontwikkeld en loop je in vast? Hoe uit zich dat in je lichaam? Wat speelt er energetisch op onbewust niveau?

 

Jij wilt een zorgprofessional zijn die werkt vanuit een plek van heelheid. Dat vergt ten eerste van jou om je eigen pijn, angst en blokkades aan te gaan, zodat je dit niet meeneemt in je werk en je jouw patiënten op een andere manier kunt dienen. Met een bezield hart en een wijde blik, die verder rijkt dan de mechaniek van het lichaam of uiterlijke symptomen. Je gaat zelf aan den lijve ondervinden hoe alles met elkaar verbonden is. Body, mind en spirit. Dat is wat dit programma je brengt.Hoe werkt het?
..........

Het 6 maanden durende programma Intuitive Medicine bestaat uit vier componenten: het online programma De Sjamaan in Jou en live online groepscoaching zijn de basis. Daarnaast creëren we een private community voor onderling contact met de mede deelnemers uit de gezondheidszorg.

We sluiten het programma af met 2x een live online College Tour. De eerste is met Ines von Rosenstiel, zij is kinderarts en runt de eerste Integrative Medicine oncologie poli in Rijnstaete Ziekenhuis in Arnhem. Tijdens de tweede College Tour is Lidewij Hoorntje te gast. Ze is o.a werkzaam als plastisch chirurg in het Martini Ziekenhuis in Groningen en is daarnaast meditatie teacher. 

 

De Sjamaan in Jou is de basis van Intuitive Medicine. Dit online programma volg je in jouw eigen tijd op jouw tempo. Je hebt een jaar de tijd om de 12 modules te doorlopen. In de leeromgeving kun je al je vragen stellen aan Mireille, die zij persoonlijk beantwoordt. Bekijk hier het introductiefilmpje, de inhoud van de modules en luister de podcast om te voelen of dit je aanspreekt. De Sjamaan in Jou is er in een Nederlandse en Engelse versie en heeft al meer dan 300 mensen op een diepgaande innerlijke reis meegenomen, met prachtige transformaties.

 

De groepscoaching bestaat uit 6x online live Zoom bijeenkomsten. Mireille leidt deze workshops op haar eigen unieke intuïtieve wijze, waarbij heling en verdieping voorop staan, als ook (h)erkenning en support door in verbinding met elkaar te zijn. Thematieken en dynamieken die specifiek in de gezondheidszorg spelen zullen organisch daarin naar voren komen. Afhankelijk van de grootte van de groep werken we plenair en in break out rooms, zodat er ook persoonlijk contact ontstaat.

Terug naar het Hart.

.................

Zie je dit kind? Hoe ze in haar innerlijke wijsheid staat, vol vertrouwen met haar handen op het hart en haar voeten in een bedding van liefde? Misschien herken je iets daarvan in jou. Iets waarvan je weet dat je in je hebt, wat wellicht je motor is om voor de zorgsector te kiezen, maar wat je in de praktijk ook lastig vindt om vast te houden of uit te dragen in de dagelijkse (werk)praktijk. In het Intuitive Medicine programma ga je terug naar die ruimte, om je op te laden, te verbinden en hernieuwde inzichten te vinden. Zodat het een geïntegreerd deel van je wordt en jij weet wat het betekent om bezield te leven en werken.

 

Mijn belofte

 

 Ik ken als geen ander de spagaat tussen materie en geest, tussen mens en ziel. Geboren met een verruimd bewustzijn in een Drents atheïstisch en niet-spiritueel gezin, kreeg ik te horen dat er niets is buiten het lichaam. Maar mijn ziel wist wel beter. Het leidde me op een prachtige ontdekkingstocht in mezelf en door de wereld, waarin ik leerde om vanuit een stevige en nuchtere aarding mijn innerlijk weten te integreren in het mens zijn. Dat proces faciliteer ik ook voor jou in het programma Intuitive Medicine, op een wijze waarbij jij zelf ervaart, vanuit jouw onderbewuste. Zonder dogma's, concepten, (geloofs)overtuigingen, levensfilosofieën etc, maar vanuit de universele bron.

 

 Liberation comes from within.

Unieke aanpak

..........

Wat belangrijk is voor jou om te weten, is dat mijn aanpak anders is dan wat een gewone coach biedt. Ik werk niet op het niveau van het symptoom, gedrag of cognitie, ik breng je achter de facade. Naar dat wat nog niet werd gezien, getoond en gesproken. Ik breng je soms naar een andere bewustzijnstaat, waar je een verruimder inzicht krijgt in dynamieken die zich afspelen in jezelf en in jouw veld.

 

Een (recorded) InnerGuidance Journey maakt ook deel uit van De Sjamaan in Jou. Dit kun je zien als een sjamanistische reis, waarbij jouw lichaam, mind, geest en ziel tegelijkertijd worden aangesproken, waardoor je zaken vanuit een geheel ander perspectief gaat waarnemen en ervaren, er nieuwe inzichten komen en er diepe transformatie plaatsvindt. De tools die ik daarbij gebruik zijn sound, energy medicine en inquiry. Het is energiewerk van hele hoge kwaliteit op micro niveau, waardoor het voor velen als ‘mindblowing’ werkt met een diep gevoel van verbondenheid, vertrouwen, eenheid en gelukzaligheid als gevolg. 

 

Daarnaast is het mijn natuurlijke talent om  onbewuste en ongeheelde stukken uit te nodigen om naar de oppervlakte te komen. Dit diende zich reeds spontaan aan, 30jaar geleden op mijn 20ste en heb ik door vele trainingen en het 1-op-1 werken met cliënten verder bekrachtigd. Deze ruime en helende holding space voel je terug in alles wat ik doe en ondersteunt jouw proces.

De Praktische Zaken

..........

 

De Innerlijke Reis voor Zorgprofessionals

Intuitive Medicine

Start 11 oktober 2023

  • De Sjamaan in Jou: Je krijgt toegang tot het programma op 11 okt 2023, na de live lancering, maar je doorloopt het volledig in je eigen tempo. Je krijgt maximaal een jaar de tijd. Deze innerlijke reis geeft je toegang tot gebieden die je nog niet kende, met diepgaande heling, transformatie en bevrijding tot gevolg.

  • 6x live online Groepscoaching: Gedurende 6 maanden komen we van oktober t/m maart 1x per maand online samen op woensdagen van 09.00 - 10.30. Obv wat er speelt, bepaal ik de interventies. Van iedere bijeenkomst komen replays beschikbaar, voor het geval je niet aanwezig kunt zijn. Data: 11 oktober (Lancering), 8 november, 6 december 2023, 10 januari, 7 februari, 6 maart 2024.
     
  • Persoonlijk Support van Mireille: In de leeromgeving van De Sjamaan in Jou kun je bij iedere module je vraag stellen. Mireille beantwoordt deze persoonlijk, gedurende het hele jaar dat je toegang hebt tot De Sjamaan in Jou. 
  • Private Community: Naast de leeromgeving van De Sjamaan in Jou is er een private online circle beschikbaar voor alle deelnemers. In deze ruimte kun je jouw profiel aanmaken, contact leggen met anderen en gebruikmaken van de kracht van sharing en peer-support.  
  • Online College Tour met Ines von Rosenstiel: Ines is een arts die met een groot hart, haar wijsheid en kunde deelt met de wereld. Ze vertelt in deze College Tour over haar eigen zoektocht als arts en hoe haar vele buitenlandse reizen en verblijf in kloosters en ashrams, haar op het pad gebracht hebben van Integrative Medicine. Waarbij reguliere gezondheidszorg wordt gecombineerd met complementaire als één. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst op 3 april 2024 van 09.00-10.30 zal ze jullie vragen beantwoorden. Je kunt alvast hier een podcast met Ines beluisteren.  
  • Online College Tour met Lidewij Hoorntje: Lidewij is gepassioneerd om zowel collega als patiënt weer in contact te brengen met het zelfhelend vermogen. Haar dagelijkse 'practice' helpt haar daarbij, als ook haar ontwikkelde bewustzijn en kennis van de interrelatie tussen lichaam en geest. Je kunt kennis met haar maken op woensdag 17 april 2024, van 09.00-10.30. Je kunt hier alvast een podcast met haar beluisteren.

 

Investering

 

Dit programma kan alleen maar waardevol voor je zijn, als je er met volledige aandacht in aanwezig bent. Het is zo opgezet dat het niet veel tijd vergt en het prima naast je normale bezigheden te doen is. Maar het vraagt wel  commitment van je om naar binnen te gaan en de tijd te nemen om alles op je in te laten werken, en doorwerken. 

 

Voor de investering van €1375 incl btw maak je een fantastische, unieke innerlijke reis die je als mens en (startende) zorgprofessional enorm versterkt en inspireert.

  

Verrijk jezelf en je vak!

Boek hier je plek voor Intuitive Medicine

Podcast

In deze podcast interview ik Frank Feijen. Hij werkt reeds 30 jaar als psycholoog en doorliep De Sjamaan in Jou nadat een van zijn cliënten er goede resultaten mee had behaald. Hij was sceptisch, maar voelde ook een innerlijk verlangen, dat beantwoord werd.

Luister hier naar het interview